Válasszon nyelvet

APEX PRO 7746

APEX PRO 7746

Technikai leírás:

 

 

Az APEX PRO a tiszta, koncentrált motorsportot jelenti – több évtizedes versenyzési tapasztalatból és a jelenlegi versenycím tulajdonosokkal együttműködve. Ezeket az összetevőket használták fel az új WP APEX PRO 7746 SHOCK létrehozásához, amelyet a legnagyobb pontossággal az Ön KTM 790 DUKE / 890 DUKE R / 1290 SUPER DUKE R modelljéhez szabtak. A rendkívül kis tömegű high-tech anyagok a motorsport igényeit támasztják az utakon. A WP APEX PRO 7746 SHOCK felfüggesztési jellemzői szinte minden helyzethez könnyen beállíthatók a különálló nagy és alacsony sebességű kompressziós és visszapattanási beállításoknak köszönhetően. Az SCS BIG VALVE technológiának köszönhetően felfüggesztése mostantól maximális pontosságot és közvetlen visszajelzést biztosít minden vezetési helyzetben.

Az APEX PRO a tiszta, koncentrált motorportot jelenti - több évtizedes versenyzői tapasztalatból desztillálva és a jelenlegi versenyzői címmel rendelkezőkkel együttműködve. Ezeket az összetevőket használják az új WP APEX PRO 7746 lengéscsillapító elkészítéséhez, amelyet személyre szabottan, a legnagyobb pontossággal állítanak elő motorkerékpárjának. A rendkívül alacsony tömegű csúcstechnológiájú anyagok az motorsport iránti igényeket viszik az útra. A WP APEX PRO 7746 lengéscsillapító felfüggesztési jellemzői szinte bármilyen helyzetbe könnyen beállíthatók a különféle nagy- és kissebességű tömörítési és visszapattanási beállítások segítségével. A precíz gyártási tűrések miatt a felfüggesztés maximális pontosságot és közvetlen visszajelzést nyújt minden vezetési helyzetben.

 

Előnyök

// Ez a csillapító a legigényesebb pálya- és utcai versenyzők számára

// A későbbi fékezés és a gyorsabb gyorsulás nemcsak a versenypályán fontos, hanem a kanyargós utakon is javítja a motorozás menetét

// Ez a csappantyú a nagy szelepes technológián alapul, és biztosítja a lehető legjobb kezelhetőséget

// Súrlódásra optimalizált perselyek és kiváló minőségű tömítések

// A jó talajérintkezés magabiztosabbá teszi, később fékezhet és gyorsabban gyorsulhat

// Ez a felfüggesztés a motorteljesítményt a kívánt helyre teszi - útközben

// Teljesen beállítható, és nagy beállítási lehetősége van, az igényei szerint teljesen átépíthető és módosítható

// Új fejlesztésű SCS nagyszelepes rendszer

 

 

// Technikai adatok

// Beállítás

Csappantyú

- mm

Nyomáscsillapító

Dugattyú

46 mm

Magas-sebességű Nyomáscsillapító

Dugattyú rúd

18 mm

Visszaugró csillapítás

Belső cső

- mm

Alacsony-sebességű Nyomáscsillapító

 

Tömeg

- g

 

Hossz

- mm

 

Típus

Lengéscsillapító

 

 

 

 

 

A teljesen állítható kompressziós és visszapattanó csillapítás lehetővé teszi az egyes versenyzők és a vezetési stílusuk egyéni optimalizálását.