Válasszon nyelvet

APEX PRO 6746

APEX PRO 6746

Technikai leírás:

 

 

A személyre szabott tökéletesség, a motorkerékpár speciális igényeihez és a rendeltetésszerű használatához igazodva, a vadonatúj WP APEX PRO 6746 lengéscsillapító kiváló csillapítással, irányítással és tiszta vezetési élvezettel büszkélkedhet. Sok éves motorsport-tapasztalat hatására a WP APEX PRO 6746 lengéscsillapítót precíziós eszközként fejlesztették ki az utcákra. A beállítási lehetőségek széles skálájának köszönhetően a lengéscsillapító mindig tökéletesen a pályához van hangolva. Kiemelkedő rugóteljesítménye és villámgyors visszapattanása lehetővé teszi minden vezetési helyzet teljes irányítását és közvetlenebb reakciót. Ezenkívül a megnövelt nitrogéntartály állandó csillapítási teljesítményt biztosít, és megakadályozza a túlzott hőképződést.

A WP APEX PRO 6746 lengéscsillapítót gyárilag előre beállítjuk a motorkerékpár tényezői és a felhasználási terület alapján. Ez az alapja egy széles beállítási tartománynak, amely szinte korlátlan lehetőségeket kínál az egyéni beállításhoz. A WP APEX PRO 6746 lengéscsillapító a versenypályán szerzett tudásunk alapján került kifejlesztésre, és kiváló csillapítási eredményeket nyújt, kiemelkedő reagálással kombinálva. A sofőr ügyesebben tudja kezelni a motorkerékpárt és kiemelkedő irányítással rendelkezik. Tömörítésben, visszapattanásban és rugós előterhelésben teljesen állítható, ami lehetővé teszi az egyedi beállítást.

 

Előnyök

// WP Suspension Gyári Design

// Optimalizált WP PRO COMPONENTS beállítás

// Tavaszi előterhelés állítható

// Kombinálható a megfelelő WP XPLOR PRO 7548 villával

// Minden beállítás elvégezhető hagyományos eszközökkel

// Állítható nagy sebességű és kis sebességű kompressziós csillapítás

// Állítható visszapattanó csillapítás

// Közös fejlesztés a KTM ADVENTURE nagykövetével, Chris Birch-el

 

 

// Technikai adatok

// Beállítás

Csappantyú

- mm

Alacsony-sebességű Nyomáscsillapító

Dugattyú

46 mm

Magas-sebességű Nyomáscsillapító

Dugattyú rúd

18 mm

Visszaugró csillapítás

Belső cső

- mm

 

Tömeg

- g

 

Hossz

- mm

 

Típus

Lengéscsillapító

 

 

 

 

 

A teljesen állítható kompressziós és visszapattanó csillapítás lehetővé teszi az egyes versenyzők és a vezetési stílusuk egyéni optimalizálását.