Válasszon nyelvet

versenysport

// Versenysport

A versenyzésben az a jó ha minél keményebb, minél hosszabb és minél gyorsabb is. Így a felfüggesztésünk teljesítménye egyre jobban számít. Akár a Dakar egy szakaszán, egy dugóhúzóban Laguna Secaban vagy az otthoni pályán: akarsz elöl lenni? Akkor szerezd meg a WP-t!

versenysport dakar

Otthon vagyunk a járatlan utakon. Az Off-road motorozás kívánja  legtöbbet a felfüggesztésedtől. Mivel a teljesítmény a döntő, és minden másodperc egy újabb esély. Évek óta keressük a kihívást mert csak akkor lehetsz az élvonalában ha a felfüggesztésed is a technológia élvonalában van. A végső bizonyítékok: győzelem Motocrossban, rallyban, enduroban. Minden csak egy ugrásra van - a Supercross világbajnoki cím Neked és a motorodnak.

 

// Utcai versenyzés

Az utcai verseny szériánk 2012-ben indult. Mert ez a legkeményebb hely ahol minden extra másodperc a győzelmet jelenti. A rövid fejlesztési idők rövid köridőket jelentenek. Az eredmény: 3 világbajnoki cím három éven belül. Nincs egy márka sem a világon amely ilyen gyorsan gyűjtött be ennyi győzelmet. Hamarosan elkezdünk részt venni a Moto GP-ben és a Superbike-ban is. Mostanában 30 pilótánk versenyzik a Moto GP osztályban. Ugyanazt a technológiát ugyanabból a gyártó üzemből adjuk az utcai motorodhoz. Az egyetlen különbség a motoros: TE.

 

 

 

 

versenysportszerviz