Válasszon nyelvet

AER 48

Technikai leírás:

A hidraulikus csillapítás és a pneumatikus felfüggesztés kombinációja egyesíti a két technológia előnyeit. A hidraulikus csillapítás lehetővé teszi a kompressziós csillapítás és visszapattanó csillapítás manuális beállítását. A pneumatikus felfüggesztés csökkenti a súlyt, és megkönnyíti a rendszer beállítását a versenyző preferenciáihoz.

Előnyök

// Biztonságos rendszer. A szigetelt légkamrák kialakítása lehetetlenné teszi a levegő elszökését. A villák megtartják a lengéscsillapító funkciókat még abban esetleges hiba esetén is, ami valószínűtlen.

// Egyszerű kezelés. Csak néhány percet vesz igénybe, hogy beállítsd a WP AER 48-at a versenyző specifikációihoz, például a súlyhoz, a pálya körülményeihez vagy a motorozás stílusához. Egyszerűen csökkentsd vagy növeljd a villa nyomását - mindezt egy egyszerű kézmozdulattal. Egyetlen szelep szükséges a WP AER 48 nyomásának beállításához.

// Könnyűszerkezetes felépítés. Súlycsökkentés: kb. 1,4 kg. Ez megegyezik az értékes másodpercekkel a verseny során és sokkal könnyebbé válik a kezelhetőséggel. Jól átgondolt kialakítása miatt a WP AER 48 különösen alacsony karbantartási igénnyel rendelkezik.

AER 48

 

// Technikai adatok

// Beállítás

Belső csövek átmérője

48 mm

Könnyű kezelhetőség

Beépítési hossz/löket

950/310 mm

Kis tömegű konstrukció

Tömlő átmérő felső/alsó

60/54 mm

Biztonsági rendszer

Felhasználási terület

off-road

 

AER 48

 

Beszerelési útmutató

A WP AER 48 egy osztott rendszerű villa, amely légrugós egységből és hidraulikus csillapító egységből áll. A villák alkalmasak minden márka motorkerékpár modelljére. A rendszerre jellemző, hogy a légrugózás rendszerét a motoros súlya és motorozási stílusa, valamint a pálya vagy útvonal sajátosságai szerint állítjhatja be. A WP AER 48 átlagos tömegcsökkenést kínál 1,4 kg-mal a hagyományos villás rendszerekhez képest. A tömörítési és visszapattanási fokozat integrált és teljesen állítható csillapítóegységgel is rendelkezik. A villák rendkívül érzékenyek a súrlódás optimalizált felületi bevonatnak köszönhetően a külső és belső csőfelületeken és az optimálisan tervezett tömítő rendszereken. Lásd a WP AER 48 Fork szolgáltatási utasítás videót: