Válasszon nyelvet

Cégünk a WP Suspension közép-kelet európai kizárólagos importőre ( Románia, Magyarország, Szlovákia, Csehország ). A WP Suspension története 1977-ig nyúlik vissza. Egy kis holland műhelyből indulva napjainkra több európai motorkerékpár gyártó beszállítójává (pl. BMW, KTM) és az utóbbi évek legsikeresebb európai futómű gyártójává vált.

A WP mostanára több mint 200 világbajnoki címet szerzett az autó- és motorsportban: többek között olyan versenyzőkkel, mint Valentino Rossi, Michael Schumacher és Antonio Cairoli. Az elért pódiumok és futamgyőzelmek számát tekintve a legeredményesebb márka Európában. Mint a WP Suspension közép-kelet európai importőre, több éve jelen vagyunk mind a hazai, mind pedig a európai motorsportban.

Teleszkópjainkkal kiváló pilóták magas szintű eredményeket értek el, ugyanakkor az amatőr sportban is nagy számú elégedett vevővel büszkélkedhetünk. Termékeinket használják az utcán; a gyorsasági, a motocross, az enduro és endurocross, valamint a supermoto sportban.

 

WP SUSPENSION HUNGARY
 
Cím: WP SUSPENSION MAGYARORSZÁG
6000 Kecskemét Izsáki út 78-80.
Telefon: +36 (30) 9537 - 631
E-Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
E-Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 
Cégtörténet évszámokban:


1977

    Cég alapítása Hollandiában

1991

    Csőd - újraindulás WP Suspension néven

1997-1999

    100%-beszerzés a KTM Sportmotorcycle AG által

2007

    WP Suspension Ausztria GmbH (Központ) létrehozása
    A WP 100%-leányvállalata a CROSS Motorsport Systems AG
    KTM-villák készítésének kezdete

2009

    BMW és a KTM-rugóstagok gyártása
    A termelés lezárása Hollandiában

2010

    A WP új leányvállalata a WP Radiator