WP AER 48 Cone Valve

WPAER48ConeValve

Technikai leírás:

Az AER 48 Cone Valve villa a WP két legnagyobb technológiáját ötvözi: a Cone Valve csillapító rendszer és az AER rugós rendszer. Ezt a split technológiával ellátott villát szoros együttműködésben fejlesztették ki a különböző motoros világbajnokságokon szereplő versenyzőkkel. A Kúpszelep-csillapító láb a hagyományos kúpos szelep villa evolúciója, csillapítással optimalizálva és AER rugós lábbal kombinálva. Az AER rugós lábat a lehető legmagasabb teljesítmény jellemezi, szinte korlátlan lehetőségeket és a lehető legkönnyebben kezelhetőséget biztosít. A WP Motorsports Cone Valve technológia szinte korlátlan csillapítási teljesítményt tesz lehetővé egyedülálló szelepvezérlés miatt. A hagyományos csillapító rendszerek beállítása mindig kompromisszumot jelent a kényelem és a fenéklemez-ellenállás között, míg a Cone Valve technológia mindkét tényező kombinációját teszi lehetővé, ami mindenféle motorozási helyzetben kiváló csillapítási viselkedést eredményez. Az AER rugó lehetővé teszi a motoros számára, hogy egyedi igényekhez és egyedi pályákhoz állítsa be a villát anélkül, hogy bármilyen belső szerkezetet cserélne. Két kamra, amelyek egyedileg állíthatók be, lehetővé téve a motoros számára, hogy a teljes löket során javítsa a komfortérzetet a nagyszerű kezdeti válaszidő mellett. A motor egyensúlya a mélypont ellenállástól függetlenül megváltoztatható. Az AER technológia akár másfél kilogrammot is megtakaríthat a többi versenyvillához képest.

Előnyök

// Kúpos szelep technológia kombinálva AER technológiával

// Optimális választás AER rugók kezdeti beállításához a két különálló kamra miatt

// Jobb motor egyensúly magasabb mélyponti ellenállás mellett

// Lehetővé teszi a testreszabott beállítást és növeli a kényelmet a teljes ütemben

// Növeli a kényelmet, ha agresszívabb beállítást használsz

// A csökkentett tömítőfelület minimális nyomásesést jelent a szelep nyitása után

// A WP kúpos szelep korlátlan megnyitása, a rendszer csökkentett keménységét jelenti

// A kúpos szelep rendszer csökkenti az alátétek mennyiségét, ami korlátozza a lapkák hajlításának lehetőségét az idő múlásával

// Minden beállítást külsőleg el lehet végezni

// Minőségi bevonat

// AER technológiának köszönhetően 1 kg-al könnyebb az általános verseny villákkal ellentétben

WPAER48ConeValve

 

// Technikai adatok

// Beállítás

Dugattyú hossz

34 mm

Két kamrás AER rendszer

Dugattyú rúd

12 mm

Nyomáscsillapító

Belső cső

48 mm

Visszaugró csillapítás

WPAER48ConeValve

 

Beszerelési útmutató

A WP AER 48 Cone Valve Forks az eredeti villákat helyettesíti. Úgy tervezték, hogy illeszkedjen az eredeti hármas szorítóba, és az eredeti tengelyhez használható legyen. A villát ugyanilyen típusú más motorkerékpárra is fel lehet használni. A WP AER 48 kúpos szelepű villa WP TRAX lengéscsillapítókkal kombinálva a legmagasabb teljesítményt nyújtják. Figyelembe véve, hogy ez a villa lehetővé teszi a sokféle beállítást, sokszor alkalmazzák a különböző motorozási ágak, például MX, Cross Country és Enduro. Figyelem: Kérjük, a rugózással kapcsolatos változtatásokkal kapcsolatban forduljon az illetékes WP Szállítóhoz. A kis változások jelentõs különbséget jelenthetnek a villa viselkedésében. Ezért mindig használjon szabványos beállítást referenciaként, és egyszerre csak egy dolgot változtasson. A részletekért forduljon a használati utasításhoz.

Keresés

Galéria

Back to Top